Hemsidan / Suomeksi

Suomeksi

Musik & Talang on Vaasassa vuodesta 2011 vuosittain järjestetty musiikkikonferenssi ja festivaali. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään 19-21 syyskuuta.

Konferenssi on suunnattu alan ammattilaisille, alalle pyrkiville ja alan kanssa tiivistä yhteistyötä tekeville kuten esim. media-alan toimijoille. Ohjelmisto koostuu pääasiassa ruotsin- ja englanninkielisistä luennoista, paneelikeskusteluista, spot on-haastatteluista ja masterclass-klinikoista. Kielet mainitaan erikseen ohjelmassa.

Festivaalin (avoinna kaikille) aikana esiintyy sekä suomalaisia, pohjoismaisia että kansainvälisiä bändejä ja artisteja.

Mm. John “JR” Robinson, Divinity Rocks, Thomas G:son, Loreen ja Lisa Miskovsky ovat olleet mukana tapahtumassa. Katso koko lista!

Lipunmyynti

Gigs & Talks -passi sisältää konferenssin ja festivaalin. Gigs-passi sisältää ainoastaan keikat. Erillisiä lippuja keikoille ja masterclass-klinikoille voi ostaa osoitteesta studioticket.fi.

Passin haltijat huom! Keikoille päästetään yleisöä nopeat syövät hitaat-periaatteella. Passi takaa sisäänpääsyn keikoille ainoastaan silloin kun keikkapaikan yleisömäärä ei ole ylittynyt.

Jos pääsy jollekin keikalle poikkeuksellisesti ei kuulu passiisi, siitä mainitaan erikseen festivaaliohjelmassa. Opiskelijahintaisen passin ostaneiden tulee esittää opiskelijakortti passin noutopisteessä.

Finansiärer/Samarbetsparter