Hemsidan / Events / En kväll med Bo Sundström (SE)

En kväll med Bo Sundström (SE)

Friday 20.09 kl. 19:00 - Ritz 25/15 €

Med sina svenska texter och tolkningar har Bo Sundström fängslat sin publik både som frontman i Bo Kaspers Orkester och som soloartist.

Vi känner honom kanske bäst som frontmannen i Bo Kaspers Orkester men Bo har även gett ut solomaterial och samarbetat med artister som Frida Andersson. I fjol mottog Bo även det prestigefyllda Evert Taubestipendiet med motiveringen:

Vår pristagare har en förmåga att fånga det lilla ögonblicket, det till synes triviala och göra det till stor poesi. Livsöden likväl som små detaljer fångas i väl avvägda strofer, ofta med finurliga ordvändningar.

Så vem är mannen bakom de otroliga texterna och var finner han sin inspiration? Under “En kväll med Bo Sundström” får du uppleva en unik intervju med Sundström i samtal med Svenska Yles musikchef Amie Borgar. Bo avslutar kvällen med ett akustiskt set.

Biljetter (25/15 €) köpes via studioticket.fi 

Kvällen ingår i Musik & Talang-passet men kräver att innehavaren av passet löser ut en platsbiljett. Platsbiljetterna släpps kl. 18:00 vid Ritz kvällen då eventet äger rum. Vänligen notera att inträde beviljas enligt först till kvarn-princip och att inträde nekas vid dörren ifall spelplatsen nått sin maxkapacitet.

Finansiärer/Samarbetsparter