Hemsidan / Kongress

Kongress

Årets Musik & Talang kongress och festival går av stapeln den 24-25.9 i Vasa.

För årets Musik & Talang omvandlas nattklubben Fontana för en helg till en kongresscenter, med ett fullspäckat program som innefattar paneler och föreläsningar kring aktuella ämnen inom kultur- och musikbranchen, bl.a. en masterclass med den brittiska kompositören Steve Sidwell, en workshop med den kända svenska körsångaren Britta Bergström samt en paneldiskussion och tredelad masterclass om spelmusik med representanter från spelföretaget Hazelight!

I kongresspasset ingår även inträde till de spelningar som ordnas runtom i Vasa under helgen! Vi kommer bl.a. få se den prisvinnande svenska popduon uppträda Smith & Thell på Ritz med stjärnskottet ILON som förband. Håll ögonen öppna för fler spelningar och så bjuds det såklart på traditionellt jam på DooBop club både på fredag och lördag kväll!

Anmäl dig till kongressen här: https://www.lyyti.fi/reg/Musik__Talang_6546

Missa inte heller chansen att ansöka till Musik & Talangs låtskrivarläger som arrangeras i samarbete med Mantik Music! Lägret ordnas den 21-23.9 på Midas studios i Replot. Det är en unik möjlighet att jobba tillsammans med andra låtskrivare och artister under ledningen av ett professionellt förlag. Läs mera om låtskrivarlägret och anmäl dig här!

Finansiärer/Samarbetsparter