Hemsidan / Om oss / Info

Info

Musik & Talang är en musikkongress, ett forum för morgondagens musik och en festival som ordnades för sjunde året i rad i Vasa den 15-16 september 2017.


Musikkongressen Musik & Talang har sedan år 2011 ordnats varje höst i Vasa. Musik & Talang finns bland annat till för musikutövare, branschfolk, näringsidkare inom musik, kulturproduktion och media, unga aktörer och studerande. Musikkongressen är både till för dig som är yrkesverksam och för dig som är på väg in i branschen och behöver de rätta nätverken och verktygen för att ta steget vidare i din karriär.

 

Paneler, masterclasses & konserter

Under kongressen hålls intressanta och aktuella paneler med erfarna talare och artister samt masterclasses med nordiska och internationella musikproffs. Musik & Talang erbjuder även högklassiga konserter på olika konsertplatser runt om i Vasa under kongressen. Utöver paneler och konserter har du även chans att mingla med andra musikutövare och branschfolk.

 

Kongresspass & biljetter

Med ett kongresspass kan du gå på alla paneler, de flesta konserter och du har även möjlighet att delta i masterclasses via anmälan. Du som endast vill ta del av de högklassiga konserterna under Musik & Talang, kan köpa biljetter till konserterna.

 

Följ oss på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad! 


 

Finansiärer/Samarbetsparter

Anmäl dig till höstens höjdpunkt! Anmäl dig